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[영어 읽기] Talk about people’s different tastes in food.

 

Talk about people’s different tastes in food.
Taste is subjective. Everyone has different tastes in food. Some people like salty food, while others like mild flavors. Some enjoy spicy food, but others can’t handle the heat. In addition to personal preference, a person’s tastes may be affected by food allergies. For example, I have friends who are allergic to shellfish. These days, I also see a lot of vegetarians. They avoid meat because of moral reasons, or because of their health. I don’t shy away from any kind of food. I have a healthy appetite. I do have a sweet tooth. I often have a craving for chocolate or candy. I know this is bad for my health, so I try to restrain myself.


사람들의 서로 다른 입맛에 대해 이야기해 주세요.
맛은 주관적이다. 누구든 입맛이 서로 다르다. 어떤 사람은 짠 음식을 좋아하고, 어떤 사람은 싱거운 음식을 좋아한다. 매운 음식을 좋아하는 사람이 있는가 하면, 매운맛을 견디지 못하는 사람도 있다. 개인적인 취향 이외에도 입맛은 음식 알레르기의 영향을 받을 수 있다. 예를 들어, 나에게는 갑각류/조개류 알레르기가 있는 친구가 있다. 요즘은 채식주의자도 주변에 많이 보인다. 그들은 윤리적인 이유 혹은 건강 때문에 육류를 피한다. 나는 안 먹는 음식은 없다. 나는 입맛이 좋은 편이다. 단 음식을 아주 좋아한다. 초콜릿이나 사탕이 당기는 경우가 많다. 하지만 건강에 좋지 않다는 것을 알기 때문에 자제하려고 노력한다.