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[영어 읽기] Talk about Korean side dishes.

Tongchun 2020. 7. 5. 14:12

 

Talk about Korean side dishes.
In general, a Korean meal includes a bowl of rice and various side dishes called banchan. The most common type of banchan is kimchi. Kimchi is very-present in Korean meals. It is most often made with Korean cabbage. It can also be made with other vegetables like radishes or scallions. Rolled omelets are another popular side dish. They are made by whisking eggs in a bowl and cooking them on a low flame. They can also include ingredients like cheese or ham. Seasoned vegetables called namul are common as well. Typical ingredients are bean sprouts, spinach, and mushrooms. They are low in fat and calories. They are some of the healthiest side dished on the dinner table.


한국의 반찬에 대해 이야기해 주세요.
일반적으로 한국 식사는 밥 한 공기와 ‘반찬’이라고 불리는 다양한 곁들임 요리로 구성된다. 가장 흔한 종류의 반찬은 김치다. 김치는 한국 식사에 늘 포함된다. 주로 배추로 만든다. 또한 무나 파 같은 다른 채소로도 만들 수 있다. 계란말이도 인기 있는 반찬이다. 그릇에 계란을 풀고 약한 불에 익혀서 만든다. 치즈나 햄 같은 재료를 추가할 수도 있다. ‘나물’이라고 불리는 양념된 야채 또한 흔한 반찬이다. 대표적인 재료로는 콩나물, 시금치, 그리고 버섯이 있다. 나물은 지방 함량과 열량이 낮다. 그것은 밥상에 오르는 가장 건강한 반찬들이다.