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[영어 읽기] Talk about food safety issues in the summer.

Tongchun 2020. 7. 9. 23:29

 

Talk about food safety issues in the summer.
Food safety is one of the issues that require close attention in the summertime. The summer weather in Korea is hot and humid, so there is a high likelihood of food or ingredients going bad. When extreme heat goes on for days, even greater care is needed. It’s quite common for group food poisoning incidents to occur because of spoiled food at cafeterias or restaurants. Food poisoning can be dangerous for senior citizens or children especially. When you have symptoms of food poisoning, it’s best to visit a doctor in a timely manner to get treatment. Above all, you should carefully check the expiration date for processed foods. Plus, it’s important to keep food refrigerated. However, sometimes food can go bad even in the fridge, so you can’t trust it completely.


여름철 식품 안전 문제에 대해 이야기해 주세요.
여름철에 가장 주의해야 하는 것 중의 하나가 바로 식품 안전이다. 한국의 여름은 기온이 높고 습해서 음식물이나 식재료가 상할 가능성이 매우 높다. 특히 폭염이 며칠간 지속되는 경우에는 더더욱 주의해야 한다. 실제 식재료가 상해서 급식소나 음식점에서 집단 식중독 사태가 발생하는 경우도 매우 흔하다. 식중독은 특히 노인이나 어린이들에게 위험할 수 있다. 식중독 증세가 있으면, 병원을 찾아서 제때에 치료를 하는 것이 좋다. 무엇보다 가공 식품은 유통 기간을 잘 보고 먹어야 한다. 또한, 음식물을 냉장 보관하는 것이 중요하다. 그러나 냉장 보관을 해도 상하는 경우가 있으므로, 냉장고를 전적으로 믿어서는 안 된다.