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[영어 읽기] Talk about sushi places in Korea.

 

Talk about sushi places in Korea.
Sushi restaurants are a dime a dozen in Korea. Some are top-shelf places with swanky atmospheres. However, there are also sushi chain restaurants where people can eat their fill without breaking the bank. Some sushi places have a conveyor belt. Sushi made by chefs rotates on the belt, and the diners can pick and choose the dishes they want. If they don’t see anything they want, they can place an order directly to the chef. Each sushi dish costs a different amount. The plates are color-coded by price, so the diners choose the ones that fit their budget. When they’re finished, they settle the bill for whatever they ate. Going Dutch is common these days, so this is all the more convenient. These conveyor belt sushi restaurants usually also give you soup, and you can ask for free refills


한국의 초밥 음식점들에 대해 이야기해 주세요.
한국에는 초밥 음식점이 매우 많다. 호화로운 분위기의 최고급 초밥 음식점들도 있지만, 누구나 부담 없는 가격으로 마음껏 먹을 수 있는 초밥 체인점들도 있다. 어떤 초밥집에는 회전식 컨베이어 벨트가 있다. 요리사들이 만들어 놓은 초밥이 그 벨트 위에서 회전을 하고, 손님들은 원하는 초밥을 골라서 먹을 수 있다. 본인이 원하는 초밥이 없으면, 요리사에게 만들어 달라고 직접 주문할 수도 있다. 초밥마다 가격이 다르다. 가격에 따라 접시 색상이 다르기 때문에, 손님들은 적당한 가격의 초밥을 골라서 먹으면 된다. 다 먹고 나면, 본인이 먹은 초밥을 계산하면 된다. 요즘은 더치페이가 흔해서 이러한 계산 방식이 더욱 편리하다. 이런 최전 초밥집에 가면 보통 장국도 주는데, 다 먹으면 무료로 더 달라고 할 수도 있다.