Talk about how restaurants are moving toward healthy menus.
People have become much more health-conscious than in the past. They count calories when ordering at restaurants. They keep their health in mind even when they go out to eat. Because of this trend, many restaurants are moving toward healthier menus. In the past, restaurants did everything they could to make the food taste good. They used a lot of sugar and artificial seasoning. A lot of the dishes were tasty but unhealthy. Now, they promote the health benefits of their dishes. Healthiness has become a major selling point. Plus, some restaurants also write down the nutritional information of each dish.
음식점들이 어떤 방식으로 건강한 식단을 강조하고 있는지에 대해 이야기해 주세요.
과거에 비해 사람들이 건강에 신경을 많이 쓴다. 음식점에서 주문할 때도 열량을 신경 쓴다. 외식을 해도 건강을 염두에 둔다. 이런 추세에 따라 많은 음식점들이 더욱 건강한 메뉴를 지향하고 있다. 과거에는 음식점에서 음식을 맛있게 만들기 위해 모든 수단을 동원했다. 설탕과 인공 조미료를 많이 사용했다. 많은 메뉴가 맛은 있었지만 건강에 좋지 않았다. 이제는 음식점들이 자기네 요기의 건강상의 이점들을 내세운다. 건강이라는 개념이 중요한 판촉 요소가 되었다. 또한 각 메뉴의 영양 정보를 표시하는 음식점들도 있다.